Hoppa direkt till innehåll

Materielutlämning för Bredsel tisdag 5 oktober

Utlämning av materiel till fiberdragning i Bredsel på byagården den 5 Oktober kl 17-19.
Tisdag den 5 Oktober kommer personal från kommunen, BDX och ComDate att vara på plats på byagården för att lämna ut det materiel och instruktioner som ni behöver för att förbereda fiberinstallationen på era tomter.
OBS! Det är viktigt att alla kommer på Tisdag!!!
Personalen finns på plats mellan kl 17 och kl 19. Ni kan komma när som helst under den tiden, ni behöver alltså inte vara på plats kl 17 utan för att det ska flyta på så är det bra om det blir en jämn ström fördelat över tiden.
BDX håller som bäst på att markera överlämningspunkterna vid respektive fastighet med en träkäpp. Innan ni kommer på tisdag så ska ni mäta upp sträckan från ert hus till överlämningspunkten så att man vet hur mycket slang som ni kommer att behöva. Tänk då på att det ska monteras en dosa inne i huset som ska anslutas till el. Det bör alltså finnas ett vägguttag i närheten och en väggyta som är minst 70 x 70 cm.
Några av er kommer att ha mer än 25 meter till käppen men ni ska som tidigare sagts bara behöva gräva 25 meter.
Uppdaterat 7/10. OBS! BDX har börjat gräva i veckan. Det är därför jätteviktigt att ni nu färdigställer grävningen på er egen tomt så fort som möjligt

Har ni frågor om detta så kan ni kontakta:

Joel Pettersson BDX, 070-692 90 59
Bredbandssamordnaren Älvsby kommun 0929-170 00